HARJOITTELU

Helsinki City Running Day saa jatkoa ja myös ensi keväänä 16.5.2020 edessä on HCR -puolimaraton, HCM -maraton, 5km, puolimaraton + maraton tai jokin maratonviestin osuus! Hienoa, että haluat olla mukana ja voida hyvin. Olennainen osa juoksuun valmistautumista on tietenkin harjoittelu. Haluamme auttaa Sinua!

Harjoitusohjelmat-sivulla on vinkkejä harjoitteluun ja siellä voit määrittää sinulle sopivan ohjelman lyhyen kyselyn avulla. 

Ilmaiset yhteislenkit tsemppaavat pääkaupunkiseudun alueella asuvia koko vuoden ajan. Lähde mukaan treenaamaan kanssamme!

YHTEISLENKIT

HCRD-YHTEISLENKIT W/ NEW BALANCE HELSINKI 

Helsinki City Running Day ilmaiset yhteislenkit ovat käynnissä vuoden ympäri. Jos asut pääkaupunkiseudun läheisyydessä, pääset treenaamaan huippuporukassa pari kertaa kuukaudessa. Tervetuloa mukaan treenaamaan kohti Helsinki City Running Day:ta!

Yhteislenkkien tavoitteena on kohottaa kuntoa, treenata yhdessä kohti 16.5.2020 juoksutapahtumia, nautiskella ulkona liikkumisesta, jakaa juoksukokemuksia porukalla ja tutustua samalla uusiin liikunnallisiin ihmisiin. Yhteislenkit järjestetään noin joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai. 

Helsingin yhteislenkki on 60-75 minuutin leppoisa yhteislenkki neljässä tasoryhmässä:

– 5:30 min/km – lenkin pituus 60-75 min
– 6:15 min/km – lenkin pituus 60-75 min
– 7.00 min/km – lenkin pituus n. 60 min
– 7.45-8:00 min/km juoksu/kävely – lenkin pituus n. 60 min 

Ilmaiset kesätreenit kesä-elokuu 2019

Huom! Kesällä ei järjestetä perinteisiä yhteislenkkejä, vaan kesäisin keskitytään juoksutekniikoihin teematreenien kautta. 

26.6. klo 18 Juoksutekniikka- ja kordinaatio (Pirkkolan urheilukenttä)

10.7. klo 18 Lajinomainen voima- ja liikkuvuusharjoittelu (Pirkkolan urheilukenttä)

31.7. klo 18 Vauhtileikittelyt (Pirkkolan urheilukenttä)

14.8. klo 18 Monipuolinen juoksuharjoittelu (Pirkkolan urheilukenttä)

Yhteislenkit vauhtiryhmineen jatkuvat jälleen syksyllä. Syksyn 2020 yhteislenkkien (HELSINKI, Töölö – Pirkkola) aikataulu päivittyy pian.

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

Yhteislenkit järjestää Suomen Urheiluliiton juoksutapahtuma Helsinki City Running Day yhteistyössä New Balancen kanssa. Yhteislenkille osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä tai tähtäämistä 16.5.2020 järjestettävään Helsinki City Running Dayn tapahtumiin, vaan mukaan ovat tervetulleita ihan kaikki omasta kunnosta kiinnostuneet.

Pirkkolan lenkin tarkempi kokoontumispaikka tarkentuu pian. Töölön Kisahallilla kokoonnutaan Kisahallin aulassa sisätiloissa (osoite Paavo Nurmen kuja 1 C, 00250 Helsinki). 

Lisätietoa os. maraton@sul.fi