Norlandia Minimarathon Info

AIKATAULU

Perjantai 17.5.2019

Minimarathonin kisatoimisto on avoinna perjantaina 17.5. klo 9-20.00 Töölön Kisahallilla numeroiden ja t-paitojen hakua varten. Töölön kisahallilla on myös Helsinki City Running Day EXPO, jossa voi tutustua kumppaneiden tarjontaan ilmaiseksi ja nauttia kisatunnelmasta. Tervetuloa!

Lauantai 18.5.2019

klo 7:30          Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Eri sijainti kuin perjantaina.

klo 8:00          Toimintapisteet aukeavat Eläintarhan urheilukentällä

klo 8:30          Telia 5 G Areenan katsomot aukeavat katsojille

klo 8:30 ->      Minimarathonin aamujumppa

klo 9:00          Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:00          Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2019 nuorimmat lapset lähtevät ensin.

klo 12:00          Toimintapisteet sulkeutuvat ja tapahtuma päättyy

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja tapahtumaan tullessanne, sillä tapahtuman osallistujille ja katsojille ei ole varattuja parkkipaikkoja tapahtuma-alueella. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HINTAPORTAAT, OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ
MININ HINTAPORTAAT 2018-2019 
18.5. – 31.10.201814 €
1.11. – 31.12.201816 €
1.1. – 15.3.201919 €
16.3. – 29.4.201922 €
jälki-ilmoittautuminen
 
 24 €
 

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ:

* Valvotun juoksureitin n. 1km
* Yhteisen alkulämmittelyn 
* Mini-mitalin
* Minimarathon T-paidan
* Yhteistyökumppaneiden toimintapisteet Eläintarhan urheilukentällä
* Herkut maalissa Telia 5G Areenalla

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

JUOKSUREITTI

Norlandia Minimarathonin juoksureitin lähtö on Eläintarhan urheilukentältä ja maali sijaitsee Telia 5G Areenalla

Reitti tulee Telia 5G Areenalle kaakkois kulmasta (Olympiastadionin puoleinen kulma). Reitin pituus on noin 1km ja sen voi juosta yhdessä vanhempien kanssa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KATSOJAT

Katsojat pääsevät veloituksetta Telia 5G Areenan pääkatsomoon sekä päätykatsomoihin. Kulku katsomoihin Urheilukadun puolelta.

Vanhemmat pääsevät vastaanottamaan lapsiaan Telia 5G Areenan kenttätasolle kentän Olympiastadion puoleisessa kulmassa olevasta portista.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeron saa pitää juoksun jälkeen.

Kilpailunumero tulee noutaa etukäteen perjantaina klo 9-20 tai lauantaina klo 7:30-9:00 Kisatoimistosta. Norlandia Minimarathonin kisatoimisto sijaitsee perjantaina 17.5. Töölön kisahallissa osoitteessa Paavo Nurmen kuja 1 ja lauantaina 18.5. Eläintarhan urheilukentällä osoitteessa Vauhtitie 6.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KISATOIMISTO

Ennen juoksua minimaratoonareiden on haettava osallistujapakettinsa kisatoimistosta. Paketti sisältää juoksunumeron, sen kiinnittämiseen tarvittavat hakaneulat sekä Norlandia Minimarathon t-paidan.

Osallistujapaketin voi noutaa perjantaina Töölön Kisahallilta tai viimeistään lauantaiaamuna Eläintarhan Urheilukentältä. Osallistujapaketin saa kisatoimistosta juoksijan juoksunumerolla ja nimellä.

Kisatoimiston aukioloajat ja sijainnit:

Perjantaina 17.5.2019 kello 9-20.00 Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1). Huomio vaunujen kanssa kulkevat! Mäntymäenkentän puoleisista ovista tultaessa on oville jyrkähköt raput. Mannerheimintien puolelta tultaessa ei ole rappuja.

Lauantaina 18.5.2019 kello 7.30-9.00 Eläintarhan urheilukentällä (Vauhtitie 6).

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

LAPSIPARKKI

Lapsiparkki 18.5.2019

Norlandia Päiväkodit tarjoaa  HCRD:n juoksijoille lapsiparkin 18.5.2019. Varmista paikkasi ja varaa paikka jo etukäteen! 

Voit käydä ensin lapsesi kanssa juoksemassa Norlandia Minimarathonin ja sen jälkeen tuoda lapsesi lapsiparkkiin ammattitaitoisen henkilökunnan huomaan oman juoksusi ajaksi.

Lapsiparkki sijaitsee Töölön Kisahallilla, Helsinki City Running Day -kisatoimiston välittömässä läheisyydessä.

Viiden kilometrin juoksijoiden lapsille palvelu tarjolla klo 14.00-17.00
Maratonviestin juoksijoiden lapsille palvelu tarjolla klo 14.00–22.00
Puolimaratonin juoksijoiden lapsille palvelu tarjolla klo 10.30–16.00
Maratonin juoksijoiden lapsille palvelu tarjolla klo 14.00–22.00

Ennakkoilmoittautuminen lapsiparkkiin tästä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

MAALI, MITALI JA EVÄÄT

Kaikkien sarjojen juoksun maali sijaitsee Telia 5G Areenalla.

Maalissa jokainen minimaratoonari saa kaulaansa Mini-mitalin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia eväitä. Erityisruokavalioita ei valitettavasti pystytä huomioimaan tapahtumassa.

NIMI EI NÄY OSALLISTUJALISTALLA

Mikäli minimaratoonarin nimi ei löydy osallistujalistalta, vaikka olet maksanut ilmoittautumismaksun, ota yhteys toimistoon maraton(at)sul.fi

Mikäli et halua lapsen nimeä näkyviin, voit ilmoittaa hänet aliaksella (esim. vain nimen alkukirjaimin). Muista tällöin mitä nimeä olet käyttänyt! Täytä muut tiedot kuitenkin täydellisesti, jotta saat osallistumisinfot ajoissa sähköpostiin tai tekstiviestillä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

HCRD 2019 osallistujavakuutus päivitetään myöhemmin.

Suomen Urheiluliitto ry on ottanut If Vahinkovakuutus Oy:stä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn -juoksutapahtumien aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (3 000 euroon asti). Vakuutus on voimassa 19.5.2018 Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin kuuluvilla henkilöillä. Vakuutusnumero on SP1755791. Korvausta voit hakea Internetissä osoitteessa if.fi/internetplus . Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta: personal@if.fi tai puhelimitse numerosta 010 19 17 15.

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista kunnes korvausasia on käsitelty Ifissä. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää vahinkokäsittelyä varten. Lisätietoa vakuutuksesta ja -ehdoista saat kyseisen tapahtuman Internet-sivuilta.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Juoksijoiden osanottomaksuja ei palauteta missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa organisaatiolle erikseen.

OSOITETIEDOT

Muistathan päivittää osoitetietosi ajan tasalle, jotta varmistat infolehden sekä muun tärkeän tapahtumaa koskevan materiaalin saapumisen oikeaan osoitteeseen.

Osoitteen voi päivittää kirjautumalla omaan profiiliin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiin tulleilla käyttäjänimellä ja salasanalla.

SARJAT JA LÄHTÖAJAT

Norlandia Minimarathonin tarkemmat lähtöajat päivittyvät pian!

Norlandia Minimarathonin lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain lauantaina klo 9 alkaen Eläintarhan urheilukentällä. Ennen lähtöjä verrytellään jalat ja kroppa vetreiksi alkujumpassa. Lähtöjärjestys on nuoremmasta ikäluokasta vanhempaan, eli 5-vuotiaat aloittavat juoksut. 

Lähtöalueelle voi palata vielä oman juoksun jälkeen leikkimään, sillä alue on auki klo 12.00 asti.

Kaikki sarjat juoksevat 1 km reitin. Huom! Missään sarjassa ei ole ajanottoa. Pienimmät voivat kävellä tai juosta reitin aikuisen seurassa. Alle 5-vuotiaat lähtevät reitille 5v. sarjassa. Sarjat määräytyvät automaattisesti syntymävuoden mukaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VALOKUVAUS

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Juoksijat kuvaa reitin varrella Marathon Photos, joka tarjoaa kuvat katseluun ja myyntiin tapahtuman jälkeen. Kuvat ovat saatavilla noin 1-3 päivää tapahtuman jälkeen Marathon Photosin nettisivulla. Kuvat julkaistaan niistä juoksijoista, jotka ovat ilmoittautumisen yhteydessä antaneet valokuvausluvan.

Tapahtumakuviin liittyvissä asioissa juoksijoita palvelee Marathon Photo asiakaspalvelu: Yhteydenottolomake

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Norlandia Minimarathonin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon