Helsinki City Double Info

AIKATAULU, LÄHDÖT JA MAALI

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin 18.5.2019.

Doublen juoksijat saavat valita itse HCR-puolimaratonin lähtöryhmän. Helsinki City Run lähdöt ovat 11:30-12:10 aina 10 minuutin välein (5 lähtöryhmää). Puolimaraton on suoritettava 3 tunnin määräajassa ja Doublen juoksijan on ehdittävä Garmin Helsinki City Marathonin lähtöön klo 15:00 mennessä.

Maalialueelta (Telia 5G Areena) kävelee n. 10 minuuttia maratonin lähtöpaikalle (Mäntymäentie). Doublen juoksijoiden on suoritettava Garmin Helsinki City Marathon 6 tunnin määräajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HELSINKI CITY DOUBLE - AITIO

Helsinki City Doublen juoksijat saavat Telia 5G Areenalta käyttöönsä aition, jossa voivat omalla vastuulla säilyttää tavaroitaan juoksujen välillä. (Mikäli tarvitset arvotavarasäilytystä, lue lisää yleisestä infosta.) Helsinki City Doublen juoksijoilla on mahdollisuus myös tankata tai käydä WC:ssä ennen Garmin Helsinki City Marathonin starttia, mikäli heillä jää aikaa siihen HCR-puolimaratonin jälkeen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

IKÄRAJA

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

NUMEROIDEN NOUTO JA AJANOTTO

Helsinki City Doublen juoksijat noutavat HCRD-Expon Kisatoimistosta kirjekuoren, jossa ovat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki CIty Marathonin numerolaput. Lisäksi juoksijat saavat sekä Helsinki City Runin että Marathonin tapahtumapaidat. Kirjekuori ja paidat on noudettava 1,5 tuntia ennen HCR-starttia eli lauantaina 18.5.2019 klo 10:00 mennessä.

HUOM! Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata. Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Garmin Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.

SARJAT JA PALKINNOT

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin sarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki CIty Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon